Venetie

Ounasvaaran Ladun jäseneksi liittyminen Suomen Ladun www-sivujen kautta: https://www.suomenlatu.fi/.

Ulkona kuin Lumiukkotapahtuma jatkuu Koskipuistossa.

UlkonaKuinLumiukko on Suomen Ladun talviulkoilukampanja, joka järjestetään neljättä kertaa. Oman lumiukkonsavoi ilmoittaa laskuriin 15.3. saakka osoitteessa: suomenlatu.fi/lumiukko. Lumiukkokuvat Suomen Latu toivoo jaettavan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko.

Vinkki: Upeat pakkaskelit ovat hellineet Suomea ja nyt alkava hiihtolomakausi houkuttelee ulkoilemaan. Pakkaslumestakin voi rakentaa lumiukkoja Suomen Ladun ohjeilla: https://vimeo.com/314438141

Napapiirin hiihto peruttu:

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen ei Napapiirin Hiihtoa 13.3.2021 voida järjestää. Aluehallintoviraston tulkinnan mukaan Napapiirin Hiihto on yleisötapahtuma. Lapin sairaanhoitopiirin alueella yli 50 hengen tilaisuudet on kielletty 1.-28.2.2021. Järjestelyt tapahtuman toteutumisen eteen olisivat vaatineet tulevina viikkoina paljon ponnisteluja ja näistä syistä johtuen emme voineet jäädä odottamaan maaliskuulle mahdollisesti asetettavia viranomaisrajoituksia.

Vuodelle 2021 tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti vuodelle 2022. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin osallistumisen siirtämisestä ensi vuoden Napapiirin Hiihtoon tai osallistumismaksun palauttamisesta peruutusehtojemme mukaisesti.

Tapahtuman peruminen jo toistamiseen on järjestäjille ja hiihdon harrastajille todella harmillista. Toivomme kaikille hyviä hiihtokelejä keväälle ja nähdään laduilla