Ounasvaaran Latu ry (OuLa)

Ounasvaaran Latu ry (OuLa) on 9.12.1952 perustettu ulkoilijoiden, retkeilijöiden ja terveysliikkujien järjestö Rovaniemellä. Yhdistyksen jäsenmäärä oli 1.12.2021 yhteensä 1 390 .

OuLa on rovaniemeläisten tuntema ja arvostama, kaikille avoin ulkoliikunnan asiantuntija ja liikuttaja. OuLa edistää toiminnassaan kestävän kehityksen mukaista liikuntaa, ulkoilua ja aktiivista elämäntapaa ja lisää toiminnallaan yksilöiden ja ympäristön hyvinvointia.

OuLan toimintamuotoja ovat talviuinti, maastopyöräily, polkujuoksu, sauvakävely, geokätköily, lentopallo, hiihto, perheiden ja lasten toiminta sekä retkeily eri muodoissaan.

Stategiset tavoitteet:
Toimitilat Rovaniemellä palvelemaan talviuinnin lisäksi muutakin yhdistyksen toimintaa.
Kehittää yhdessä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa Napapiirin Hiihdosta yhä merkittävämpi maaliskuinen massahiihtotapahtuma.
Vahvistaa OuLan tunnettavuutta harraste – ja kuntoliikunnan asiantuntijana.

Jäseneksi liittyminen: Suomen Ladun sivuilla  https://www.suomenlatu.fi/

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021 tästä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022 tästä

Y-tunnus: 0633395-7