Ounasvaaran Latu ry (OuLa)

Ounasvaaran Latu ry (OuLa) on 9.12.1952 perustettu ulkoilijoiden, retkeilijöiden ja terveysliikkujien järjestö Rovaniemellä. Yhdistyksen jäsenmäärä oli 31.12.2019 yhteensä 1 281 .

OuLa on rovaniemeläisten tuntema ja arvostama, kaikille avoin ulkoliikunnan asiantuntija ja liikuttaja. OuLa edistää toiminnassaan kestävän kehityksen mukaista liikuntaa, ulkoilua ja aktiivista elämäntapaa ja lisää toiminnallaan yksilöiden ja ympäristön hyvinvointia.

OuLan toimintamuotoja ovat talviuinti, maastopyöräily, polkujuoksu, sauvakävely, geokätköily, lentopallo, hiihto, perheliikunta ja retkeily eri muodoissaan.

Stategiset tavoitteet:
Toimitilat Rovaniemellä palvelemaan talviuinnin lisäksi muutakin yhdistyksen toimintaa.
Kehittää yhdessä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa Napapiirin Hiihdosta yhä merkittävämpi maaliskuinen massahiihtotapahtuma.
Vahvistaa OuLan tunnettavuutta harraste – ja kuntoliikunnan asiantuntijana.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020  tästä

Y-tunnus: 0633395-7

LASKUTUSOSOITE:
Ounasvaaran Latu ry
Lapin Liikunta/Eeva-Liisa Aula
Hallituskatu 20 B 7
96100 ROVANIEMI

OUNASVAARAN LADUN TOIMISTON OSOITE:
Vartiokatu 11-13 A
96100 ROVANIEMI