Uusi etusivu

Yhdistyksen kevätkokous pidetään ma 29.3.2021 klo 17 alkaen etäkokouksena;
linkki  https://meet.google.com/kjn-ziug-omb.
Kokoukseen voi osallistua myös yhdistyksen toimistolla Vartiokatu 11-13 A, mutta sitä ei koronatilanteen takia suositella.
Kokousmateriaalit:
– asialista tästä
– tuloslaskelma tästä
– kohteiden tuloslaskelma tästä
– tase tästä
– toiminnantarkastajan kertomus lisätään myöhemmin

 

Ounasvaaran Ladun jäseneksi liittyminen Suomen Ladun www-sivujen kautta: https://www.suomenlatu.fi/.

 

Yleisöuinnit keskeytetään maaliskuun ajaksi!

Uusien koronarajoitusten takia Koskipuiston talviuintipaikan sunnuntaiset yleisöuinnit joudutaan keskeyttämään maaliskuun ajaksi. Toivottavasti koronapandemia hellittää niin, että yleisövuoroja voidaan järjestää jälleen huhtikuussa.

Kausikortin ostaneet uimarit voivat edelleen käydä avannolla, kuten tähänkin saakka.

 

UlkonaKuinLumiukko -kampanja jatkuu 14.3. saakka

 

Suomen Ladun UlkonaKuinLumiukko -kampanja jatkuu vielä Lapin koululaisten hiihtolomaviikon. Voit ilmoittaa lumiteoksesi kampanjalaskuriin 15.3. saakka osoitteessa suomenlatu.fi/lumiukko

Lapissa eivät lumiukkokelit lopu hiihtolomaan, vaan mieluumminkin paranevat. Lunta riittää ja sitä voi muotoilla myös pakkasella. Tästä löydät Suomen Ladun ohjeet: https://vimeo.com/314438141

UlkonaKuinLumiukko on Suomen Ladun talviulkoilukampanja, joka järjestetään neljättä kertaa.

Lumiukkolaskuriin ei voi lisätä kuvia, joten kuvat Suomen Latu toivoo jaettavan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko.

 

 

Napapiirin Hiihto on peruttu

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Napapiirin Hiihto 13.3.2021 on peruttu.

Vuodelle 2021 tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti vuodelle 2022. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin osallistumisen siirtämisestä ensi vuoden Napapiirin Hiihtoon tai osallistumismaksun palauttamisesta peruutusehtojemme mukaisesti.

Tapahtuman peruminen jo toistamiseen on järjestäjille ja hiihdon harrastajille todella harmillista. Toivomme kaikille hyviä hiihtokelejä keväälle ja nähdään laduilla.

 

Talviuinti jatkuu Koskipuistossa.  Laiturilla ja kulkusillalla saattaa olla jään lisäksi vettä.  Kulje siis varovasti.  Pintavirrankehittimet ja lämpömatto on asennettu. Toivotaan ja uskomaan että joki tulvii seuraavan kerran aikaisintaan toukokuussa 2021.

HUOM: pukukopissa puolellaan yhtäaikaa max. kolme (3) henkilöä.

Pukukopilta lähtiessäsi varmista, että ketään ei jää avantoon kun lukitset oven!

 

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021 löytyy klikkaamalla tästä