OuLan joukkue kartuttamaan kävelykilometrejä

Ounasvaaran Latu osallistuu omalla joukkueella valtakunnalliseen Kävelykilometrikisaan.

Lähde mukaan kartuttamaan kilometrejä OuLan pottiin! Kisa-aika on 1.5.-31.10.2021

Leikkimieliseen kilpailuun rekisteröidytään henkilökohtaisesti. Ohjeet löydät Kävelykilometrikisan verkkosivuilta.

Rekisteröityessä liitytään OuLan joukkueeseen, jonka nimi on Kävelykipinä, Ounasvaaran Latu ja annetaan osallistumiskoodi OuLaLiikkeelle.

Kilpailuun kirjaamasi kilometrit kertyvät sen jälkeen OuLalle. Vain ulkona kävellyt kilometrit kelpaavat.

Joukkueen kapteeni on Outi Torvinen, jolta voi kysyä kisaan liittyvistä asioista: torvinenouti@gmail.com.

Järjestämme kisa-aikana muutamia yhteislenkkejä, joista ilmoitamme Ounasvaaran Latu ry:n Facebook-sivuilla ja www.ounasvaaranlatu.fi-sivulla.

Ensimmäinen yhteislenkki on jo toukokuussa Ounasvaaran kuntopoluilla. Se liittyy Suomen Ladun ja Tahko Pihkala –seuran valtakunnalliseen Kävelykipinä-tapahtumasarjaan, johon Ounasvaaran Latu osallistuu omalla Kävelykipinä-lenkillään 22.5. Siitäkin tulee tarkempia tietoja myöhemmin.

Lokakuun loppuun asti kestävää Kävelykilometrikisaa pyörittävät HSL eli Helsingin seudun liikenne sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Kisaa on järjestetty 2018 lähtien.

Ounasvaaran Ladulla on nyt ensimmäistä kertaa oma joukkue mukana. Sen jäsenmäärää ja kilometrien karttumista päivitetään yhdistyksen verkkosivulle ja Facebookiin kisan aikana.

Maanantaihin 26.4. mennessä jäseniä oli yhdeksän. Kilometrejä pääsee kirjaamaan 1.5. lähtien.

Kisan aattona 30.4. joukkue on kasvanut 11-jäseniseksi. Se on alle vielä alle prosentti yhdistyksen jäsenistä, kun OuLassa on yli 1300 jäsentä.