Talviuintikausi alkanut vilkkaana

Talviuintikausi on alkanut vilkkaana Ounasvaaran Ladun uintipaikalla Rovaniemen Koskipuiston rannassa.

Kausiuimareita on jo (27.11.) noin 350, kun 2020 – 2021 koko kauden määrä oli 360.

Talviuinti on luultavasti ainakin osasyy siihen, että yhdistykseen on lokakuun-marraskuun aikana liittynyt noin 100 uutta jäsentä. Jäsenhän maksaa peruskausikortista 70 euroa ja ei-jäsen 110 euroa. Myös eläkeläisten ja opiskelijoiden kortit ovat halvempia jäsenille.

Talviuintitapahtumia

Vuoden 2022 puolella on kaksi ohjattua ja maksutonta talviuintitapahtumaa. Yhdistys osallistuu Suomen Ladun Rakastu talviuintiin -teemaviikkoon 10.-16.1.2022 järjestämällä talviuintipäivän, jolloin uintia pääsee kokeilemaan. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.  Perinteiset Ystävänpäivän uinnit järjestetään Ystävänpäivän aattona, joka on sunnuntai 13.2.2022.

Sunnuntain maksullinen yleisöuinti kello 12-13 jatkuu läpi talven, paitsi juhlapyhinä ja avoimien ovien päivinä. Yleisöuinneilla peritään kolmen euron kertamaksu.