Napapiirin Hiihtoon ilmoittautui ennakkoon yli 420 osallistujaa

65. Napapiirin Hiihto toteutuu kahden vuoden koronatauon jälkeen lauantaina 12.3. Ennakkoilmoittautuminen päättyi tiistaina 8.3.

Vuosien 2020 ja 2021 tapahtumiin ilmoittautuneista n. 340 hiihtäjää on siirtänyt osallistumisoikeuden tälle vuodelle. Uusia ilmoittautumisia kertyi noin 80, joten kaikkiaan ladulle aikoo noin 420 hiihtäjää.

Matkat ovat 60 km, 40 km ja 20 km. Kaikilla matkoilla on vapaan ja perinteisen sarjat sekä miehille että naisille. Eniten hiihtäjiä on tulossa 40 km:lle.

Uutena on kaikille yhteinen 20 km:n kuntosarja, jossa hiihtotyylin voi valita mielensä mukaan. Osallistumismaksu on ns. kilpasarjoja pienempi, sillä se ei sisällä hiihdon jälkeistä lounasta, saunaa ja kylpylää Lapin Urheiluopistolla. Muonitus matkalla ja maalissa kuuluu myös tämän sarjan hiihtäjille.

Jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä hiihdon toimistossa Ounasvaaran Hiihtostadionilla pe 11.3. klo 17–19 ja la 12.3. klo 8–10.30. Mukana on oltava tosite maksetusta osallistumismaksusta. Voit näyttää sen myös mobiilipankilla.

Katso tarkemmat tiedot www.napapiirinhiihto.fi.

Ounasvaaran Latu järjestää Napapiirin Hiihdon yhteistyössä Ounasvaaran Hiihtoseuran kanssa.

Tervetuloa hiihtämään!

 

Muumien tehtäväladut perheille

Muumien tehtäväladut koko perheelle 12.3. klo 11-13 Ounasvaaran hiihtostadionilla Napapiirin Hiihdon yhteydessä. Ounasvaaran Latu tuo paikalle Muumiperheen hiihtokoulun opastauluja, joiden mukaan voi harjoitella hiihtämistä.