Kävelykipinä-tapahtuma 14.5.

Lähdetään yhdessä reippailemaan, kävelysauvoilla tai ilman, ja nautitaan keväästä!

Tahko Pihkala -seuran ja Suomen Ladun Kävelykipinä-kampanja haastaa jälleen kaikkia suomalaisia kävelemään.

Kampanja-aikana 1.5.-31.10.2022 yhdistykset järjestävät Kävelykipinä-tapahtumia ja rinnalla rullaa leikkimielinen Kävelykilometrikisa, jossa kerätään kilometrejä omalle joukkueelle.

Ounasvaaran Ladulla on kisassa joukkue, johon sinä voit olla omalla panoksellasi kartuttaa kilometrejä. Kilpailuun rekisteröidytään henkilökohtaisesti. Jos olit mukana kisassa jo viime vuonna, voit kirjautua samoilla tunnuksilla. Ohjeet löydät täältä ja OuLan joukkeen tiedot täältä.

OuLan Kävelykipinä-tapahtuma ja samalla kisastartti on lauantaina 14.5. kello 14. Lähtöpaikkana on Tiedekeskus Pilkkeen alaparkki.

Kävely on erinomainen liikuntalaji monessakin mielessä ja kävelyharrastus on helppo aloittaa koska ja missä tahansa. Tämänkertaisella ohjatulla kävelyretkellä käymme läpi muutamia alku- ja loppuvenytyksiä, sekä keskeisimpiä asioita kävely- ja sauvakävelytekniikkaan liittyen. Kilometrejä ei ole tarkoitus ahmia, vaan keskittyä tekniikoiden haltuunottoon.

Sään salliessa voimme päättää retken Revontulilaavulle Ounasjoen rantamaisemassa eli omat eväät reppuun. Jos sää ei houkuttele laavulle, palataan suoraan Pilkkeen alaparkkiin.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja p. 040 505 7262/Elina.