Aktiiveille ansiomitaleja OuLan 70-vuotisjuhlissa

Maljat 70-vuotiaalle Ounasvaaran Ladulle nostettiin 28. tammikuuta Ounasvaaran Hiihtoseuran Punaisella tuvalla. Jolangin Aimolle kiitos juhlaveistoksesta. Merkkipäiväjuhlien perinteiden mukaan aktiivisia jäseniä kiitettiin Suomen Ladun ansiomitaleilla. Eri lajien pitkäaikaiset vetäjät muistelivat vuosikymmenten tapahtumia. OuLa on muun muassa järjestänyt kahdet erävaelluksen SM-kisat ja yhdet talviuinnin MM-kisat Rovaniemellä.
Kirsi Lantto (vas.), Eeva Oivo ja Tuula Kukkonen saivat Kultaisen ansiomitalin.
Vesa Mattila, Ulla Kuusniemi, Leif Wilenius ja Aimo Jolanki saivat Hopeisen ansiomitalin. Mitali myönnettiin myös Petri Remsulle ja Timo Ohtoselle, jotka eivät päässeet juhliin.
Pronssisen ansiomitalin saivat Markku Laajanen, Taisto Oivo, Eino Krigsholm, Sanna Haakana,Tuija Ohtonen ja Elina Vieno. Mitali on myönnetty myös Krista Kuuselalle, Soile Kankaalle, Anneli Materolle, Leena Laineelle, Mirja Väyryselle, Paula Vuololle ja Irma Vepsäläiselle.
Aila Oikarainen, Antero Karvinen, Eero Kukkonen ja Lilja Hiltunen ovat saaneet Kultaisen mitalinsa jo vuosia sitten. Heidät yhdistys palkitsi lahjakortilla. Aila sai Antsun ja Allan Hamarin erityispalkinnon, yhdistyksen putkihuivilla vuoratun pipon.