Talviuintikauden avajaiset Koskipuistossa 7.10.

Yleisöuinnit sunnuntaisin kello 12-13
ja keskiviikkoisin kello 18-19

Talviuintikauden avajaisia vietetään Koskipuistossa lauantaina 7. lokakuuta kello 12-14. Jollet ole koskaan ennen kokeillut, niin tässä on tilaisuus testata, voisiko hyiseen veteen kastautumisesta tulla uusi harrastus.

Ounasvaaran Ladun talviuintipaikka Kemijoen rannalla on sama kuin aiempina vuosina, mutta pukukoppi on kunnostettu viihtyisämmäksi.

Uutta on se, että uintilaiturilla on nyt lukollinen portti ja tallentava kameravalvonta.

Näillä uudistuksilla halutaan parantaa talviuintipaikan turvallisuutta ja varmistaa, että avantoa käyttävät vain ne, jotka maksavat uinnista.

Aikaisempina vuosina ainoastaan pukukoppi on ollut lukollinen, mutta uimalaiturille on ollut vapaa kulku. Pukukopin avaimen on saanut, kun hankkii kausikortin.

Nyt avainta tarvitaan myös laiturin portin avaamiseen, kun menee uimaan.

Avaimen saavat edelleen vain kausikortin ostaneet. Avainten luovutus Koskipuistossa sunnuntaisin kello 12-13 yleisöuinnin aikana.

Yleisövuoroja lisätty

Muut kävijät ovat tervetulleita uimaan niin sanotuilla yleisövuoroilla tai erikseen varattuina aikoina, jolloin paikalla on Ounasvaaran Ladun talviuimareita opastamassa.

Kaupunkilaisten toiveesta yleisöuinteja on lisätty niin, että perinteisen sunnuntaivuoron lisäksi järjestetään keskiviikkoisin toinen yleisöuinti. Sunnuntaina uintiaika on kello 12-13 ja keskiviikkona kello 18-19.

 Yleisövuorot alkavat heti avajaisten jälkeisenä sunnuntaina 8.10. ja jatkuvat läpi talven lukuun ottamatta joulutaukoa 18.12.2023-2.1.2024.

Talviuinnin testaaminen yleisövuorojen ulkopuolella onnistuu ottamalla yhteyttä yhdistyksen numeroon 040 5739 855 ja sopimalla opastetusta tutustumiskäynnistä.

Yleisövuoroilla uintimaksu on 5€/henkilö. Erikseen varattuina aikoina hinta on 100€+10 €/henkilö. Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä.

Tästä löydät tietoja kausikorttien hinnoista ja maksutavoista: Ounasvaaranlatu.fi/jaostot/talviuinti.

Tapahtumia

Talviuintitalkoolaiset järjestävät avannolla useita avoimien ovien tapahtumia kauden 2023-2024 aikana.

Syyskaudella on tulossa Isänpäivän uinti 12.11. kello 12-14 ja Itsenäisyyspäivän uinti 6.12. kello 18-19.

Kevätkaudella on tiedossa ainakin Ystävänpäivän uinti 14.2. kello 18-20.

Tapahtumien aikana uinti on maksutonta.