Talviuintipaikan purkutalkoot 3.-5.5.2024

Avantouintikausi on tulossa päätökseensä. Uintipaikka onkin on ollut ahkerassa käytössä – yli 500 uimaria hankki kausijäsenyyden puhumattakaan yleisövuoroilla käyneitä. Suuri kiitos jo tässä vaiheessa yleisövuorojen vapaaehtoisille!

Talviuintipaikka puretaan Koskipuistosta kesäksi ja tarvikkeet siirretään säilöön. Purkutalkoisiin toivotaan mukaan Ounasvaaran Ladun vapaaehtoisia, niin uimapaikka saadaan sujuvasti kesäteloille. Purkutalkoita vietetään 3.-5.5.: 

3.5. klo 16-18 (10 henkilöä)

4.5. klo 10-15 (20 henkilöä)

5.5 klo 12- (6 henkilöä)

Ota mukaan oma harava ja työhanskat. 

Paikan päällä tarjotaan talkooeväänä makkaraa, kahvia, teetä ja mehua sekä pullaa. Gluteeniton ja maidoton huomioidaan, mutta mikäli sinulla on muita allergioita tai erityisruokavalioita, nappaa itsellesi evästä. 

Talviuinti jatkuu kaudella -24-25 Koskipuistossa pitkälti entisin puittein. Ensi vuodelle tarvitaan myös vapaaehtoisia jälleen yleisövuoroille ja talviuintipaikan kunnossapitoon. Olisiko talviuinnin vapaaehtoisuus sinun tapasi olla mahdollistamassa, että mahdollisimman moni pääsisi kokemaan sen hyödyt hyvinvoinnille? Seuraa ilmoittelua verkkosivuilla, jäsenkirjeessä tai somessa ja ilmoittaudu mukaan.