Kesätoimintaa Koskipuiston pukukopille

Kuva: Pexels – Ylanite Koppens

Onko sinulla ideoita Koskipuiston kesätoimintaan?

Kartoitamme rovaniemeläistä yleishyödyllistä toimijaa, joka voisi hyödyntää Koskipuiston talviuintipaikan pukukoppina toimivaa konttia kesän aikana. Paikka voisi sopia vaikkapa kesäkioskiksi tai aktiivisen harrastustoiminnan tukikohdaksi. Pukukoppi on käytettävissä kesäkuun alusta elokuun loppuun. Toiminnan yksityiskohdista sovitaan sopivan vastuutahon kanssa suoraan. Toiminnan pitää olla kaupunkilaisia ja Koskipuiston virkistyskäyttäjiä hyödyttävää.

Oletko esimerkiksi 4H-yrittäjä, urheiluseuran edustaja tai kansalaisjärjestön toimija, joka etsii uusia varainhankinnan mahdollisuuksia? Kontilla toteutettava kesätoiminta voisi soveltua myös vastuulliselle toimijalle luokkaretkirahoituksen hankintaan.

Yhteydenotot 17.5.2024 mennessä.

Yhteyshenkilö Jarno Valkeapää, jvalkea@gmail.com