Talviuintikausi oli ennätyksellinen

Päättyvä kausi oli ennätyksellinen. Yli 500 uimaria hankki kausijäsenyyden ja yleisövuoroillakin avannossa on pulahdettu ahkerasti. Päivittäiset kävijämäärät ovat karkeasti 80-150 välillä.  

Talviuinti jatkuu Koskipuistossa 2024-2025 pitkälti entisin puittein. Yhteistyö Rovaniemen kaupungin vastuutahojen kanssa on tiivistynyt ja toteutuu erittäin hyvässä  ja jouhevassa hengessä.  Kuluneen kauden aikana on tehty lukuisia uintipaikan turvallisuutta ja toimivuutta parantavia toimia ja niitä tullaan jatkamaan. Toiminnan volyymi on huikea ja  sitä pyöritetään liki 40 vapaaehtoisen kunnossapitäjän ja yleisövuorotalkoolaisen mahdollistamana. 

Kiitokset aivan jokaiselle talviuinnin vapaaehtoiselle!

Talviuinnin jokapäiväinen ja turvallinen ylläpito tarvitsee koko kaudeksi sitoutuneita rovaniemeläisiä. Toivotamme sekä vanhat, että talviuinnin vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet uudet uimarit tervetulleiksi myös ensi kauden vastuutehtäviin. 

Yhdessä ja yhteistyöllä me ounasvaaran latulaiset toteutamme todella merkittävää ja kaikille avointa hyvinvointipalvelua.