Lisää päiväretkiä, entiset jäsenmaksut 2022

Ounasvaaran Ladun syyskokous hyväksyi 8. marraskuuta vuoden 2022 toimintasuunnitelman. Haluamme järjestää entistä enemmän päiväretkiä ja niin, että ne sopivat kaikille, myös lapsiperheille. Aiomme kokeilla muun muassa koko perheen geokätköilyretkiä.

Meidän perustehtävä on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Haluamme, että kaikki löytävät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Ajatus on pitää kynnys kaikissa lajeissa matalana niin, että mukaan voi tulla, vaikkei olekaan huippukunnossa.

Jäsenmaksut pidetään ennallaan: henkilöjäsen 30 euroa, perhejäsen 42 euroa, nuorisojäsen ja opiskelijajäsen 15 euroa, rinnakkaisjäsen 20 euroa sekä kannattajajäsen 100 euroa.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin kolme uutta jäsentä: Elina Vieno ja Taisto Oivo varsinaisiksi jäseniksi ja Raquel Kontio Serrano varajäseneksi. Puheenjohtajana jatkaa Aila Oikarainen. Varsinaisina jäseninä jatkavat Aimo Jolanki, Kirsi Lantto, Vesa Mattila, Outi Torvinen ja Leif Wilenius. Pitkäaikainen hallituksen jäsen Antero Karvinen siirtyy varajäseneksi ja Ulla Kuusniemi varajäsenen paikalta varsinaiseksi. Eero Kukkonen ja Eeva Oivo halusivat luopua hallitustyöstä.

Talviuinti uuteen aikaan?

Talviuinti toivottavasti siirtyy ensi syksynä uuteen aikaan. Yhdistyksellä on joulukuussa 2021 ylimääräinen yleiskokous, jossa päätetään Venetie-hankkeen toteuttamisesta.

Jos uuden toimitilan ja talviuintipaikan toteutus onnistuu suunnitellusti, seuraava uintikausi alkaa loppuvuodesta uusissa, pysyvissä olosuhteissa. Ja vaikka tilojen rakentaminen jostakin syystä vielä viivästyisi, uintipaikka joka tapauksessa vaihtuu ensi syksynä Venetielle.

OuLa täyttää 70

Yhdistys täyttää 70 vuotta 9. joulukuuta 2022. Ajatus on juhlistaa syntymäpäivää joulukuussa teatterikäynnillä niin, että jäsenet saavat tietyn esityksen osin OuLan kustantamalla lipulla.

Lisäksi on tarkoitus tehdä Rovaniemen talouksiin jaettava tiedotuslehti, jossa kerrottaisiin myös meidän uudesta Venetien toimipaikasta.

Muuttuiko sähköpostisi?

Yhdistyksen tiedottamista siirretään entistä enemmän sähköisiin välineisiin. Painettua Oulakka-jäsenlehteä ei tehdä tänä vuonna ollenkaan. Sen sijaan lisätään verkkosivuille ajankohtaisia juttuja yhdistyksen tapahtumista ja suunnitelmista. Tapahtumista tiedotetaan myös Facebookissa ja sähköpostilla.

Jollet ole saanut yhdistykseltä sähköpostitiedotteita, niin varmista, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla. Voit lähettää nykyisen osoitteesi tänne: ounasvaaranlatu@gmail.com. Virheellisiä osoitteita on paljon, ja osalle jäsenistä ei ole lainkaan sähköpostiosoitetta.

OuLa kasvaa

OuLa kasvaa edelleen vauhdilla. Jäsenmäärä on kahden viime vuoden aikana noussut reilusti. Vuoden virallinen jäsenmäärä katsotaan aina 1. joulukuuta. Paljonko silloin on maksaneita jäseniä?

1.12.2019 jäseniä oli 1 139, vuotta myöhemmin 1.12.2020 jäseniä oli 1224 ja tänä vuonna jäsenmäärä nousee 1390:een. Luku jo tiedossa jo nyt, sillä se on syyskuun viimeisen päivän tilanne, koska loka-joulukuussa ei enää peritä jäsenmaksuja. Syyskuun jälkeen on liittynyt (8.11. mennessä) jo 69 jäsentä lisää.

Jos haluat tietää tarkemmin, mitä ensi vuonna tapahtuu, lue toimintasuunnitelma tästä.